A hétvégén a Red Bull Ringen folytatódik a 2019-es szezon az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság és az ESET V4 Cup mezőnye számára. Magyar János az elmúlt években már a pálya minden verzióján versenyezhetett.Az őrbottyáni versenyző jelenleg vezeti a bajnokságot. Ezt a sorozatot a red bull ringi hétvége után is szeretné megtartani.

Nagyon szeretem azt a pályát, az egyik kedvencem. Gyors és nagyon szép helyen van. Jókat lehet csatázni. Könnyebben lehet előzni, mint a Hungaroringen. Én azt gondolom, hogy jó eredményt fogunk ott elérni. Ezen a pályán nem lehet előre tervezni. Az aszfaltcsík adottságai miatt bármikor meglephet minket egy kisebb eső.”Az előzetes nevezések alapján 37 versenyző áll rajthoz a Red Bull Ring két versenyén a forma autósoknál. Azonban ez a szám még akár nőhet is.“Mindig nagy mezőny szokott összegyűlni, ráadásul ott még találkozunk az olasz F3-as bajnoksággal is, tehát nagyon sokan leszünk. Mindenféleképpen megpróbálom ott is a legjobb köröket kihozni, illetve ugye a beállításokat a szabadedzéseken megtalálni.”

Pénteken a szabadedzésekkel hivatalosan is megkezdődik az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság második hétvégéje, ezúttal a Red Bull Ringen. Népes mezőny, kiszámíthatatlan időjárás és egy izgalmas állomás vár a versenyzőkre és a csapatokra.